Som sagt så gjort. Nu har jeg lavet suppen og serveret den for min mand og søster. Vi kunne alle lide den, og rigtigt den er sød og blød. Den smagte dejligt og var fyldig. Meget anderledes i smagen end de grøntsagssupper jeg ellers laver. Så trænger du til variation, så prøv denne.
Jeg hører til den type, der kan have svært ved opskrifter, fordi jeg ikke lige har de ingredienser, som står i opskriften. For eksempel har jeg på denne årstid ikke løvstikke i haven. Jeg talte med Ester, som anbefalede at bruge nogle af de krydderier, som jeg havde. Jeg brugte tørrede oreganoblade fra haven og sød rød paprika pulver. Paprikaen gav både smag og lidt farve.
Et lille praktisk fif. Så snart du har taget grøntsagerne op af gryden, så bræk den hårde myseost i stykker og ned i de varme grøntsager, så osten begynder at smelte. Derved er det lettere at blende senere.
Randi Michaëlis / marts 2017